× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok Kapcsolat

ÁSZF

salestecheurope.com webáruház használata és általános szerződési feltételei

Megrendelő a Weboldal használatával, megrendelésének leadásával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

ELEKTRONIKUS SZERZŐDÉS
A szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azokat a Dare to change Kft. nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető és nem megtekinthető. A szerződés nyelve magyar.

A MEGRENDELÉS MENETE

  1. Regisztráció
    A Weboldal tartalmai regisztráció nélkül elérhetőek, de a konferencia belépőjegy vásárlása kizárólag a szükséges adatok megadása után lehetséges (Regisztráció): teljes név, email cím, telefonszám, cégnév, székhely, adószám (a legalább 100 ezer forint áfát tartalmazó megrendelések esetén)
  1. Megrendelni kívánt belépőjegy típusának és darabszámának kiválasztása.
  2. A Megrendelés az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával (jelölőnégyzet kipipálásával) kerül elküldésre. A Megrendelőnek ezen a felületen van lehetősége továbbá feliratkoznia a SalesTech Konferencia hírlevelére a jelölőnégyzet kipipálásával.
  3. A Megrendelés beérkezését követően, késedelem nélkül automatikusan díjbekérőt küldünk a megadott email címre. A visszaigazoló email tartalmazza a Megrendelő által a vásárlás során megadott adatokat (számlázási információk), a rendelés dátumát, a megrendelt jegyek felsorolását, mennyiségét és a fizetendő végösszeget.  (Amennyiben nem kapott visszaigazoló emailt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a support@salestec.de9.fcomet.com email címen.) A visszaigazolás nyelve: magyar.

Ha a Megrendelő rendelését már elküldte a Dare to change Kft. részére és hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt 8 napon belül jeleznie kell a support@salestec.de9.fcomet.com email címen.
Ha tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, 8 napon belül jelezze a support@salestec.de9.fcomet.com e-mail címen. Ugyanakkor vegye figyelembe, hogy az Early bird és Lazy bird jegyárak kizárólag a megadott fizetési határidőig érvényesek (lsd fizetési módok).

Amennyiben az Ön vállalatának belső szabályozása nem teszi lehetővé, hogy Weboldalunkon keresztül vásárolja meg belépőjegyét, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

JEGYVÁSÁRLÁS

A konferencia résztvevői részére számos jegy típust biztosítunk. Kérjük, hogy tekintse át a jegyek leírását a JEGYEK oldalon, hogy az Önnek legmegfelelőbbet tudja választani.

Megkülönböztetünk szolgáltatói és résztvevői jegyeket. A szolgáltatói jegyet azon vállalatok számára biztosítunk, ahol sales vezetés és értékesítés zajlik. De ide soroljuk minden olyan vállalat képviselőit, akik termékeiket és szolgáltatásaikat a SalesTech konferencián résztvevő célcsoportnak kínálják, értékesítik (pl. CRM forgalmazó cégek, tréningcégek, munkaerő közvetítő cégek, tanácsadó cégek, marketing ügynökségek).
Amennyiben Ön szponzori jegy helyett résztvevői jegyet vásárolt, a Dare to change Kft. fenntartja a jogot, hogy a konferenciát megelőző 5.napig felülbírálja a jegyválasztást (amennyiben a jegyvásárlás korábban történt) és módosított díjbekérőt küldjön ki. A konferencián való részvétel ezután kizárólag a módosított díjbekérő kifizetésével lehetséges.

SalesTech Budapest lazy bird időszak: kedvezményes jegyárak minden jegytípusra 2019. augusztus 31-ig.

FIZETÉSI MÓDOK

A Weboldalon történő megrendelés esetén az alábbi fizetési mód érvényes:

Banki átutalás
A Megrendelés beérkezését követően rendszerünk automatikus visszaigazoló emailt küld, és egy külön emailben (a szamlazz.hu rendszeréből) küldjük meg a díjbekérőt. A díjbekérő tartalmazza a fizetéshez szükséges adatokat és fizetési határidőt is.

Bankkártyás fizetés
A Megrendelés beérkezését követően rendszerünk automatikus visszaigazoló emailt küld, és egy külön emailben (a szamlazz.hu rendszeréből) küldjük meg a díjbekérőt. A szamlazz.hu rendszeréből érkező emailben lévő linkre kattintva, a vevői fiókból a simple pay rendszerén keresztül bankkártyával rendezheti a díjat. A díjbekérő tartalmazza a fizetéshez szükséges adatokat és fizetési határidőt is.

Amennyiben a Megrendelés kiegyenlítése időre nem történik meg, a Dare to change Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a részvétel lehetőségét a Megrendelőtől megtagadja. A Megrendelő továbbá tudomásul veszi, hogy az Early Bird kedvezményes jegyárra kizárólag a fizetési határidőig jogosult. Ezt követően a teljes jegyárat köteles megfizetni.

Amennyiben a fizetéssel, díjbekérő letöltéssel kapcsolatban kérdése lenne, kérem keressen minket a support@salestec.de9.fcomet.com email címen.

SZÁMLA

A számlát a Megrendeléskor megadott számlafizetői adatokra állítjuk ki és azt emailben küldjük meg a Megrendelő részére. A Megrendelő kérésére a számlát postai úton is eljuttatjuk részére.

A Díjbekérő alapján, a Share belépőjegyek esetén 2019. május 31-én éjfélig, a SalesTech Budapest belépőjegy, a csoportos jegyek és a Budapest +Share kombinált jegy esetén 2019. augusztus 31-én éjfélig megfizetett és beérkezett részvételi díj előlegnek számít, amelyről a „Dare to Change” Kft. előleg számlát állít ki. A megfizetett összeg (előleg) a teljes ellenérték 100 százaléka. Az előleg számlán a számla teljesítési időpontja az előleg összegének „Dare to Change” Kft. bankszámlájára történő beérkezés, jóváírás napja (Áfa törvény 59. §). Az előleg számlán feltüntetésre kerül a konferencia majdani teljesítési időpontja. Az ún. nullás végszámla kiállítására nem kerül sor. (NAV Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály 3527733617; AVÉ 2013/5. számában megjelent iránymutatásának megfelelően)

A Díjbekérő alapján a Share belépőjegyek esetén 2019. június 1. után, a SalesTech Budapest belépőjegy, a csoportos jegyek esetén 2019. szeptember 1-jétől megfizetett és beérkezett részvételi díj nem minősül előlegfizetésnek, ezért erről számla kibocsátása történik; a megfizetett összeg a teljes ellenérték.

A számlán a hatályos adó jogszabályoknak megfelelően a közvetített szolgáltatások külön tételként szerepelnek.

ELÁLLÁS ÉS JOGKÖVETKEZMÉNYEI

A Weboldalon keresztül megrendelt termékekre, illetőleg az ezekkel kapcsolatos szabályokra, feltételekre a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályai vonatkoznak, a fogyasztót megilletik a jelen ÁSZF általános rendelkezései szerinti elállási és egyéb jogok, valamint hibás teljesítés esetén a fogyasztót megilletik a jelen ÁSZF-ben részletezett szavatossági jogok is.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a rendezvényeken (Share június 4. , SalesTech Budapest szept.25.) való részvételt díjmentesen csak a megrendelést követő 8 napban mondhatja le, figyelembe véve az alábbiakat.
Amennyiben a Megrendelő a részvételt a konferenciát megelőzően minimum 30 nappal mondja le, a megrendelésnek megfelelő részvételi díj 50%-át a Dare to change Kft. visszatéríti.
Amennyiben a Megrendelő a részvételt a konferencia dátumát megelőző 29 napon belül mondja le, vagy lemondás nélkül távolmarad, a teljes részvételi díjat köteles megfizetni.

A fentiek szerinti jogszerű elállás esetén a Dare to change Kft. haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a Megrendelő által megfizetett összeg fentiek szerinti megfelelő részét.

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A salestecheurope.com név alatt elérhető internetes weboldalt (a továbbiakban Weboldal) a Dare to change Kft. (1039. Budapest, Kalászi u. 20.) üzemelteti és tartja fenn.
A Weboldal abból a célból jött létre, hogy megrendelőink az interneten is jelentkezhessenek a SalesTech Konferenciára.
A jelen vásárlási feltételek a Weboldalon keresztül értékesített konferencia belépőjegyekre, illetve a Weboldalon elérhetővé tett információkra terjed ki. A Weboldalon keresztül megrendelt termékekre, illetőleg az ezekkel kapcsolatos szabályokra, feltételekre a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályai vonatkoznak.
A Weboldal működésére az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (továbbiakban: Ektv.) szabályozásai vonatkoznak.

A Dare to change Kft-t nem terheli felelősség a Megrendelő által megadott adatok pontatlanságából vagy helytelenségéből eredő teljesítési hibákért.

Az ismertető leírás téves értelmezéséből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.  A Dare to change Kft. a weboldalon szereplő információkat a lehető legnagyobb gondossággal kezeli, azonban azokban változás, elírás mindezek ellenére lehetséges. Az adatbázisban szereplő esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a költségviselő cég rövid nevét a Dare to change Kft. promóciós célokkal felhasználhatja, pl. feltüntetheti a konferencia nyilvános résztvevői listájában, illetve például közösségi oldalakon és saját felületein is közzé teheti.

A Dare to change Kft. fenntartja a jogot a vásárlási feltételek módosítására, a módosított vásárlási feltételeket annak hatálybalépését megelőző 15 nappal közzéteszi a Weboldalon.

SHARE belépőjegy akció 

Minden vásárlónk részére, aki SalesTech Budapest belépőjegyet vásárol 1 db Share belépőjegyet biztosítunk, abban az esetben, ha az aktuális (early bird) jegyáron vásárolta meg belépőjegyét. Az akció nem vonható össze más akciókkal, ezért a Share belépőjegy akció kizárólag kupon felhasználása nélküli vásárlásokra érvényes. 

Az akció időtartama: 2019. április 20-május 25.