× Programok Jegyek Előadók Blog Szponzorok(current) KapcsolatMIÉRT CSINÁLJUK?

SalesTech Budapestet azért hoztuk létre, hogy iránytűje legyen az értékesítési szakmának. Sokat elmond, hogy ma itthon nincs felsőoktatási képzése a területnek, csupán készségfejlesztő tréning formájában képezhetjük magunkat. Mi ezen szeretnénk változtatni. Az idei rendezvény fókuszpontja az ügyfélélmény, melyet mind online térbeli szempontból, mind pedig a személyes kapcsolatok szemszögéből fogunk körüljárni.

A SalesTech célcsoportja az értékesítési szakma egésze, kiemelten a vezetők, igazgatók, akik a vállalat növekedéséért felelnek.  Szeretnénk, hogy inspirációt találjanak és új eszközökkel ismerkedjenek meg, amik akár más piacokon már teljesítettek.

szponzorok

Együttműködő partnerek

IZZÍTSD BE A MOTOROKAT!

Legyen a Te vállalatod is a partnerünk – egyedülálló elérés sales szervezetek üzleti döntéshozóihoz a legtöbb iparágban!

A szponzorok számát limitáljuk és szektorális exkluzivitást biztosítunk, ezáltal garantáljuk, hogy az esemény központjában leszel. Tanácsadók csak szolgáltatói jeggyel vehetnek részt az eseményen.

Egy exkluzív, magas presztízsű közösség tagja leszel, egy innovációs közösség részese – A SalesTech részvevőinek 98%-a újra eljönne és ajánlja a rendezvényt mások számára is.

Konkrét leadeket gyűjthetsz GDPR konform módon. A résztvevők 80%-a közép és nagyvállalati döntéshozó.

Innovatív, szakértői pozíciót biztosítunk Neked keynote-ok, workshopok, innovációs laborok vagy éppen vezetett beszélgetések és demok keretében.

2017/2018-BAN SZPONZORAINK VOLTAK

beszélgessünk és találjuk ki közösen a megjelenésed egyedülálló módját